Päivitys

Siitä on yli vuosi kun viimeksi päivitin blogiin yhtään mitään. Tuon vuoden aikana on tapahtunut kuitenkin aika paljon. Niin paljon, että aikaa netissä pyörimiseen ja sivujen päivittämiseen ei ole meinannut löytyä. Nyt kuitenkin iski tarve tehdä asialle jotakin, joten kirjoitan tämän päivityksen ja ilmaisen samalla olevana edelleen elävien kirjoissa.

Päivitin myös Kuvataitelijamatrikkeliin kuvia uusimmista teoksistani joista ei löydy näiltä sivuilta vielä yhtään mitään. Joten kannattaa käydä täällä katsomassa: http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/taiteilijat/3245

Pasi Rauhalan Kotimuseo sivut saivan myös pienen päivityksen, mutta isompi päivitys sinnekin on tulossa kesään mennessä. http://www.kotimuseo.com

Niin mitä minä olen siis viimeisen vuoden aikana tehnyt. Suurimmaksi osaksi olen elänyt alteregoni, minua 30vuotta vanhemman Pasi Rauhalan elämää. Hämeenlinnassa esittelin kotiani 70-luvulta ja kerroin tarinan kesältä 1973. Sitten siirryttiin suoraan tuonpuoleiseen ja Pasi Rauhalan Kuolinpesässä oli esillä se mitä minusta jäljelle oli jäänyt – tyhjänpäiväisiä esineitä. Kuolinpesä on esillä tällä hetkellä Berliinissä Suomi-Instituutissa. Joten jos siellä päin liikut niin tervemenoa katsomaan!

Tällä hetkellä työstän teosta Rauman taidemuseoon. Siellä aukeaa kesäkuussa Rauma Biennale Baltcum näyttely jonka teemana on tällä kertaa Ihmisluonto. Kerron tuosta teoksesta ja näyttelystä lisää kun on kerrottavaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.